Helmi riipus makeanveden helmellä

9

74 

  • Muotoilija: Heikki Hartikainen
  • Tuotetunnus: 564144000
  • Materiaali: Hopea

Pienempi Helmi-riipus makeanveden helmellä on toivottu lisäys korusarjaan. Korun koko on 12×23 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm.

Toimitusaika: 1-3 päivää tilauksesta

Pienempi Helmi-riipus makeanveden helmellä on toivottu lisäys korusarjaan. Korun koko on 12×23 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Muut Helmi-korusarjan korut löydät sivun alaosasta.

Helmi on herkkä korusarja, joka tuli mallistoomme talvella 2018. Helmi on Heikki Hartikaisen suunnittelema, ja sen idea on peräisin jo monen vuoden takaa. Suunnitellessaan Kristiina-korusarjaa Heikki huomasi sen nurkkaan muodostuneen kuin vahingossa sydämen, ja tuo sydän kummitteli hänen mielessään ja pöytälaatikossaan vuosia, kunnes se vuonna 2018 päätyi hänen muotoilupöydälleen ja siitä kuoriutui Helmi.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 70%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

12x23mm

Ketjun pituus

420/450mm

Helmi

Makeanveden helmi

Helmen koko

5-5,5mm

Tuotearvioita ei vielä ole.