Hali rannekoru

5

89 

  • Muotoilija: Heikki Hartikainen
  • Tuotetunnus: 536600000
  • Materiaali: Hopea

Hali-rannekoru on yksinkertaisen kaunis koru itselle, ystävälle, rakkaalle tai kelle vain. Korun koko on 15×17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Hali-rannekoru on yksinkertaisen kaunis koru itselle, ystävälle, rakkaalle tai kelle vain. Korun koko on 15×17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm. Muut Hali-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Heikki Hartikaisen muotoilema Hali on yksi suosituimmista korusarjoistamme. Siitä löytyy sydämen malli, mutta leikkisällä tavalla. Hali valmistetaan hopea- tai kultalevystä, joten sen pinta on ihanan sileä ja heijastava, ja siinä kaksi sydäntä yhdistyy toisiinsa kuin halauksessa käsivarret kietoessaan toisen syleilyyn.

Tuimme Uusi Lastensairaala -hanketta lahjoittamalla jokaisesta myydystä Hali-korusta viisi euroa hankkeelle, ja lopulliseksi keräyssummaksi saimme huikeat 108 720 euroa.

Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

15x17mm

Ketjun pituus

180/195mm

Tuotearvioita ei vielä ole.