Aarre riipus pieni lukko

8

89 

  • Muotoilija: Kristian Saarikorpi
  • Tuotetunnus: 567350000
  • Materiaali: Hopea

Aarre-sarjassa on kaksi kaksi erikokoista lukkoriipusta, joista tämä on pienempi. Kaunis sydämen mallinen lukko sekä sen avain ovat romanttinen lahja vaikkapa rakkaalle. Korun koko on 13×17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Aarre-sarjassa on kaksi kaksi erikokoista lukkoriipusta, joista tämä on pienempi. Kaunis sydämen mallinen lukko sekä sen avain ovat romanttinen lahja vaikkapa rakkaalle. Korun koko on 13×17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Muut Aarre-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Kristian Saarikorven suunnitteleman Aarre-sarjan ytimenä on kaunis koristeltu avain, jonka tarkoituksena on herättää kutkuttavia ajatuksia, kuten mitähän avaimella on joskus avattu tai mikä on salaisuus sen takana.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

13x17mm

Ketjun pituus

420/450mm

  1. Elämässä on asioita, jotka pitävät ikäänkuin otteessaan ja joista toivon vielä joskus vapautuvani. Ostin tämän korun symboloimaan sitä. Koru sopii mielestäni joka päivään, ja sen valintaan vaikuttivat laatu, kestävyys, ajattomuus, design, monikäyttöisyys, korun runo/tarina ja suomalaisuus. Haluan korun välityksellä viestiä olevani lumoava.

    Nainen, 25-34 v.