Aarre riipus pieni avain

7

99 

  • Muotoilija: Kristian Saarikorpi
  • Tuotetunnus: 567300000
  • Materiaali: Hopea

Aarre-sarjassa on kaksi runsain yksityiskohdin koristeltua avainta, joista tämä on pienempi. Korun koko on 14×42 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Aarre-sarjassa on kaksi runsain yksityiskohdin koristeltua avainta, joista tämä on pienempi. Korun koko on 14×42 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Muut Aarre-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Kristian Saarikorven suunnitteleman Aarre-sarjan ytimenä on kaunis koristeltu avain, jonka tarkoituksena on herättää kutkuttavia ajatuksia, kuten mitähän avaimella on joskus avattu tai mikä on salaisuus sen takana.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

14x42mm

Ketjun pituus

420/450mm

  1. Sain perheeltäni lahjaksi itselleni ison Aarre korun kun laitoin ensiasunnon muutama vuosi sitten. Siitä seuraavana äitienpäivänä osallistuin Lumoavan äitienpäivä kilpailuun jossa piti kertoa omasta äidistä. Ja osallistuessani en ajatellut voittavani, kun koskaan ei ole arpaonni minun kohdalle sattunut. Kilpailusta oli mennyt jo aikaa eikä ilmoitusta voitosta ollut tullut, joten olin unohtanut koko asian.
    Kunnes oveen koputettiin ja minun piti allekirjoittaa minulle tuleva lähetys, hetken mietin etten ole kyllä mitään tilannut.. Paketin avattuani ihana yllätys oli, että olin voittanut kyseisen äitienpäivä kilpailun ja voittona siinä oli iso Aarre koru ja pieni Aarre koru!
    Koska olin saanut itse jo lahjaksi isomman Aarre korun, annoin äidilleni kilpailusta voitetun ison ja itse pidin pienen. Pienempi koru on jäänyt itselläni vähemmälle käytölle, kunnes 2018 joulukuussa syntyi oma tyttöni, minun Aarteeni! Ja näin ollen pieni tyttöni sai heti oman korun eli tämän ihanan kauniin pienen Aarre riipuksen❤️

    Nainen, alle 24 v.