Aarre riipus iso lukko

9

Alk. 129 

Alk. 129 
  • Muotoilija: Kristian Saarikorpi
  • Tuotetunnus: V567350100
  • Materiaali: Hopea

Aarre-sarjassa on kaksi kaksi erikokoista lukkoriipusta, joista tämä on suurempi. Kaunis sydämen mallinen lukko sekä sen avain ovat romanttinen lahja vaikkapa rakkaalle. Korun koko on 20×26 mm ja ketjun voi valita kahdesta vaihtoehdosta, 42/45 cm tai 85 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Poista

Ansaitse jopa 149 Lounge-pistettä!

Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Aarre-sarjassa on kaksi kaksi erikokoista lukkoriipusta, joista tämä on suurempi. Kaunis sydämen mallinen lukko sekä sen avain ovat romanttinen lahja vaikkapa rakkaalle. Korun koko on 20×26 mm ja ketjun voi valita kahdesta vaihtoehdosta, 42/45 cm tai 85 cm. Muut Aarre-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Kristian Saarikorven suunnitteleman Aarre-sarjan ytimenä on kaunis koristeltu avain, jonka tarkoituksena on herättää kutkuttavia ajatuksia, kuten mitähän avaimella on joskus avattu tai mikä on salaisuus sen takana.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

20x26mm

Ketjun pituus

420/450mm, 850mm

Tuotearvioita ei vielä ole.