Aarre riipus iso avain

7

189 

  • Muotoilija: Kristian Saarikorpi
  • Tuotetunnus: 567310000
  • Materiaali: Hopea

Aarre-sarjassa on kaksi runsain yksityiskohdin koristeltua avainta, joista tämä on suurempi. Korun koko on 22×67 mm ja ketjun pituus on 85 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Aarre-sarjassa on kaksi runsain yksityiskohdin koristeltua avainta, joista tämä on suurempi. Korun koko on 22×67 mm ja ketjun pituus on 85 cm. Muut Aarre-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Kristian Saarikorven suunnitteleman Aarre-sarjan ytimenä on kaunis koristeltu avain, jonka tarkoituksena on herättää kutkuttavia ajatuksia, kuten mitähän avaimella on joskus avattu tai mikä on salaisuus sen takana.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

22x67mm

Ketjun pituus

850mm

  1. Ostin korun itselle, ja valintaan vaikuttivat laatu, design ja monikäyttöisyys.

    Koru on kaunis ja ajaton. Kulkee arjessa tai juhlassa mukana. Koru on lahja mieheltäni ja toivottavasti avain kaikkeen kalleimpaan aarteeseen. Olen jo kerran korun kadottanut, mutta aarteet palaavat eli avain roikkuu nytkin kaulassani.

    Korulla voin viestittää: Tällä avaimella avaan aarteen kuin aarteen =)

    Nainen, 41-60 v.