Aarre korvakoru

4

74 

Alk. 37 
  • Muotoilija: Kristian Saarikorpi
  • Tuotetunnus: 547300000
  • Materiaali: Hopea

Aarre-korvakorut ovat romanttiset tappikorvakorut, joiden etupuolella kiertää kaunis kukkakuvio ja takapuolella sydänkuvio. Korun koko on 7×14 mm.

Toimitusaika: 1-3 päivää tilauksesta

Poista

Ansaitse jopa 74 Lounge-pistettä!

Aarre-korvakorut ovat romanttiset tappikorvakorut, joiden etupuolella kiertää kaunis kukkakuvio ja takapuolella sydänkuvio. Korun koko on 7×14 mm. Muut Aarre-sarjan korut löydät sivun alaosasta. Muut Aarre-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Kristian Saarikorven suunnitteleman Aarre-sarjan ytimenä on kaunis koristeltu avain, jonka tarkoituksena on herättää kutkuttavia ajatuksia, kuten mitähän avaimella on joskus avattu tai mikä on salaisuus sen takana.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 70%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

7x14mm

  1. Sain tämän ihanan Aarre-sarjan korvikset, ranneketjun ja kaulaketjun synttärilahjaksi rakkaalta aviomieheltäni.
    Se oli tosi iso yllätys, koska usein hän ostaa Kalevala koruja, mutta nyt näistä tulikin minulle pitkäksi aikaa rakkaimmat koruni juuri siksi kun sain nämä aviomieheltäni.
    Näitä on kiva yhdistellä tai käyttää erikseen arkena ja juhlassa.

    Nainen, 45-54 v.