Aarni riipus

6

129 

  • Muotoilija: Eelis Aleksi
  • Tuotetunnus: 569600000
  • Materiaali: Hopea

Aarni-riipus sopii mainiosti miehelle, joka arvostaa pelkistettyä muotoilua persoonallisella otteella. Korun koko on 19×30 mm ja hopeaketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta

Aarni-riipus sopii mainiosti miehelle, joka arvostaa pelkistettyä muotoilua persoonallisella otteella. Korun koko on 19×30 mm ja hopeaketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm. Aarni-sarjan muut tuotteet löydät sivun alaosasta.

Aarni on Eelis Aleksin suunnittelema korusarja, josta löytyy koruja sekä naisille että miehille. Inspiraationsa korujen muotokieleen suunnittelija sai luonnosta, ja korun pinnasta tuleekin mieleen aarnimetsän taipuvien puiden muodostama siluetti horisonttia vasten.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 70%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

19x30mm

Ketjun pituus

450/500mm

  1. Ostin korun miehelleni joululahjaksi. Ajaton design puhutteli ja arvelin mieheni pitävän korusta. Korun valintaan vaikuttivat sen laatu, kestävyys, ajattomuus, design, monikäyttöisuus ja suomalaisuus. Koru sopii mielestäni joka päivään, ja halusin sen välityksellä viestiä, että on sinun vuorosi loistaa.

    Nainen, 25-34 v.