Tutustu korusarjaan Urban

Urban rannerengas

169,00 

Näyttävällä Urban-rannekorulla ilahdutat niin itseäsi kuin läheistäsi. Suunnittelun lähtökohtana on ollut ajatus korusarjasta, joka sopii niin miehille kuin naisille. Näyttävä ja tyylikäs rannerengas löytyy kahdessa eri koossa: Ø59mm ja Ø64mm. Korujen kivet ovat mustia ruusuhiottuja zirkonioita.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Urban-korusarja on kuin kaupunki pienoiskoossa. Sarjan korujen pinnalla voit nähdä kaupungin kapeiden kujien ja katujen verkoston ja koruihin taidokkaasti istutetut kivet ovat kuin kaupunkisiluetin ylle kohoavien kattojen harjanteita. Suunnittelun lähtökohtana on ollut ajatus korusarjasta, joka sopii niin miehille kuin naisille.

Olemme toteuttaneet Urban-korut hyödyntäen sekä perinteistä kultasepän työtä että nykyaikaista 3D-printtaustekniikkaa. Korujen kivet ovat mustia ruusuhiottuja zirkonioita.

Valmistamme hopeakorumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Käyttämämme hopea on yli 90% kierrätettyä, joten hopeakoru on ekologinen valinta.

 

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Materiaali

Hopea

Korusarja

Urban

Tuotetunnus VL53221210590

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Urban rannerengas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi