Tutustu korusarjaan Unique

Unique riipus keltakulta

Alkaen 469,00 

Unique-riipuksen siro keltakultainen versio on merkityksellinen lahja rakkaalle, ystävälle tai sinulle itsellesi. Korun koko on 16x26mm ja ketjun pituus on valittavissa joko 45cm tai 50cm. Valitse haluamasi pituus alla olevasta valikosta.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Muotoilijamme Katri Niskasen suunnittelema Unique on näyttävä korusarja, joka toistaa kasvojen kauniin siluetin. Luonnosmaisen viivan muodostamat kasvot ovat aina olleet osa Katrin vaateluonnoksia ja ne hän halusi tuoda osaksi korumuotoiluaan. Kasvot kertovat iloista ja suruista; ne kantavat mukanaan tarinoiden kirjoa. Katri suunnitteli Unique-korusarjan muistuttamaan jokaisen katseen ja kohtaamisen ainutlaatuisuudesta.

Unique-korun avulla voit lisätä ripauksen näyttävyyttä asuusi tai voit antaa sen lahjaksi hänelle, jolle haluat kertoa, kuinka ainutlaatuinen hän on.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme kullasta 100% on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Keltakulta

Suunnittelija

Katri Niskanen

Koko

16x26mm

Ketjun pituus

45cm, 50cm

Korusarja

Unique

Tuotetunnus VL76212900000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unique riipus keltakulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi