Soulmates riipus "Memories stay forever."

124,00 144,00 

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Memories stay forever.” Riipuksen koko on 15x17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 42/45 cm tai 85 cm. 85cm pitkä ketju on tällä hetkellä loppu varastostamme.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta
Poista

Kuvaus

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Memories stay forever.” Riipuksen koko on 15x17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 42/45 cm tai 85 cm. Muut Soulmates-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Soulmates on Katri Niskasen suunnittelema korusarja, joka juhlistaa nimensä mukaisesti ystävyyttä. Soulmates-korut välittävät ystävälle merkityksellisen viestin, mutta ne sopivat myös hyvin lahjaksi itselle - muistuttamaan elämän tärkeistä asioista.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Katri Niskanen

Korun koko

15x17mm

Ketjun pituus

420/450mm, 850mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soulmates riipus "Memories stay forever."”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi