Tutustu korusarjaan Soulmates

Soulmates riipus "Always be you."

Alkaen 129,00 

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Always be you.” Riipuksen koko on 15x17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 45/50 cm tai 85 cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Always be you.” Riipuksen koko on 15x17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 45/50 cm tai 85 cm. Muut Soulmates-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Soulmates on Katri Niskasen suunnittelema korusarja, joka juhlistaa nimensä mukaisesti ystävyyttä. Soulmates-korut välittävät ystävälle merkityksellisen viestin, mutta ne sopivat myös hyvin lahjaksi itselle - muistuttamaan elämän tärkeistä asioista.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 93 prosenttia on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Katri Niskanen

Korun koko

15x17mm

Ketjun pituus

450/500mm, 850mm

Korusarja

Soulmates

Tuotetunnus V566220000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soulmates riipus "Always be you."”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi