Serenadi rannekoru

119,00 

Serenadi-sarjan rannekorussa unenomaiset pilvet kulkevat ketjussa, ja niiden lomasta pilkottaa yksi tähti. Koruosan koko on 12x63 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta. Huom! Toimituskatko 22.6-12.7.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Serenadi-sarjan rannekorussa unenomaiset pilvet kulkevat ketjussa, ja niiden lomasta pilkottaa yksi tähti. Koruosan koko on 12x63 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm.  Serenadi-sarjan muut tuotteet löydät sivun alaosasta.

PauliinaK:n suunnittelema Serenadi kuvastaa monenlaisia tunteita – kaipuuta saavuttamatonta kohtaan, luopumisen haikeutta, odotuksen luomaa jännitystä, kohtaamisen riemua, onnellisuutta ja rakkautta muiden muassa. Pauliinan ajatus lähti liikkeelle pilvien syleilyssä olevasta kuusta, ja nimi löytyi kuutamoserenadin johdattamana.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

PauliinaK

Koko

12x63mm

Ketjun pituus

18/19,5cm

Tuotetunnus L53203000000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serenadi rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi