Tutustu korusarjaan Samurai

Samurai solmionpidin

179,00 

Samurai-solmionpidin sopii minimalistisen muotoilunsa ansiosta loistavasti piristämään työpukeutumista, mutta myös viimeistelemään juhlatyylin. Solmionpitimen koko on 66x8 mm.

Varasto loppu

Kuvaus

Samurai-solmionpidin sopii minimalistisen muotoilunsa ansiosta loistavasti piristämään työpukeutumista, mutta myös viimeistelemään juhlatyylin. Solmionpitimen koko on 66x8 mm. Muut Samurai-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Samurai on Heikki Hartikaisen suunnittelema miesten pukukorusarja, johon kuuluu tyylikäs solmioneula ja kalvosinnapit. Inspiraation lähteenä Heikillä oli luonnollisesti samuraiden miekka, katana. Samurai oli mallistossamme vuodesta 2008 vuoteen 2011, ja toimme sen uudestaan mallistoomme vuoden 2020 keväällä.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

66x8mm

Korusarja

Samurai

Tuotetunnus L44206500000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samurai solmionpidin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi