Tutustu korusarjaan Primus

Primus rannekoru

159,00 

Primus-sarjan rannekoru ruskealla nahkanauhalla on rennon tyylikäs koru. Koruosan koko on 23x35 mm ja korua on saatavilla kolmessa eri pituudessa; 19,5 cm, 21 cm ja 23 cm.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Primus-sarjan rannekoru ruskealla nahkanauhalla on rennon tyylikäs koru. Koruosan koko on 23x35 mm ja korua on saatavilla kolmessa eri pituudessa; 19,5 cm, 21 cm ja 23 cm. Muut Primus-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Primusta suunnitellessaan Eelis Aleksi pyöritteli mielessään kirkkaita tähtiä, jotka ovat opastaneet ihmisiä vuosien varrella, sekä vahvoja henkilöitä, jotka ovat hienoja esikuvia muille. Ajatuksista kiteytyi tyylitellyn tähden mallinen koru, ja nimekseen korusarja sai osuvasti Primus.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Suunnittelija

Eelis Aleksi

Koko

23x35mm

Ketjun pituus

195mm, 210mm, 230mm

Korusarja

Primus

Tuotetunnus VL5320209000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primus rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi