Onni riipus iso

89,00 

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelemien Onni-korujen keskiössä on korujen takaa löytyvä kaiverrustila. Pienelle ja sirolle Onni-riipukselle annat suuren merkityksen kaiverruttamalla siihen tärkeän viestin joko itsellesi tai lahjansaajalle. Ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm ja korun koko on 17x19mm.

Onni-riipukselle annat suuren merkityksen kaiverruttamalla siihen tärkeän viestin joko itsellesi tai lahjansaajalle. Koruun mahtuu 20 merkkiä (10 per rivi).

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta. Huom! Toimituskatko 22.6-12.7.
Kaiverrus

Kuvaus

Ensimmäiset Onni-riipuksemme teimme osaksi ensilahjamallistoamme ja ne ovatkin ihana ensimmäinen lahja lapselle. Pienet Onni-riipukset nousivat nopeasti suosioon myös aikuisten keskuudessa, joten teimme niistä hieman isompia versioita aikuisille.

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelemien Onni-korujen keskiössä on korujen takaa löytyvä kaiverrustila. Onni-riipukselle annat suuren merkityksen kaiverruttamalla siihen tärkeän viestin joko itsellesi tai lahjansaajalle.

Valmistamme hopeakorumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Käyttämämme hopea on yli 90% kierrätettyä, joten hopeakoru on ekologinen valinta.

 

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Materiaali

Hopea

Tuotetunnus L56220110000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onni riipus iso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi