Onnekas riipus keltakulta

399,00 429,00 

Onnekas-sarjan keltakultainen riipus on leikkisän tyylikäs ja sopii hienosti kaikenikäisille. Korun koko on 10x12mm ja ketjun pituus on valittavissa joko 45cm tai 50cm. Valitse haluamasi pituus alla olevasta valikosta.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

Onnekas-sarjan keltakultainen riipus on leikkisän tyylikäs ja sopii hienosti kaikenikäisille. Korun koko on 10x12mm ja ketjun pituus on valittavissa joko 45cm tai 50cm. Muut Onnekas-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Onnekas-sarja vei muotoilijansa Päivi Keski-Pompun takaisin lapsuuden muistoihin ja kauniisiin kesäpäiviin, kun hän oli äitinsä apuna puutarhatöissä. Hänellä oli tapana etsiä neliapiloita työn lomassa, mutta eihän niitä koskaan etsimällä löytänyt, vaan ne sattuivat silmiin silloin, kun vähiten odotti.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 93 prosenttia on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Keltakulta

Suunnittelija

Päivi Keski-Pomppu

Koko

10x12mm

Tuotetunnus VL76213600000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onnekas riipus keltakulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
1
    1
    Ostoskorisi
    Onnekas korvakoru keltakulta
    1 X 299,00  = 299,00