Tutustu korusarjaan Oiva

Oiva risti

169,00 

Oiva-risti sopii mainiosti muistoksi ripille pääsyn johdosta ja antaa arvokkaan loppusilauksen tyylitietoisen asukokonaisuudelle! Se on kooltaan 20x37 mm ja toimii erinomaisesti myös asustekoruna valkoisen t-paidan tai rokahtavan nahkarotsin kanssa kun haluat pukea yllesi suomalaista arvokkuutta henkivän korun. Ketjun pituus 50 cm .

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelemassa Oiva-korusarjassa lähtökohtana on ollut punos, joka muodostaa korujen kauniin pinnan. Oivaa suunnitellessaan Heikillä oli mielessään perinteiset suomalaiset punostyöt ja pärekorit, joita Heikki on itsekin päässyt valmistamaan lapsena isänsä kanssa. Oiva-koruissa klassinen punosmuoto yhdistyy moderniin hopeakoruun.

Oiva-korumme sopivat ilahdutat hetkessä kuin hetkessä ja ne sopii niin arkeen kuin juhlaan!

Tummat hopeakorumme oksidoidaan eli tummennetaan, jolloin niihin saadaan tyylikkään tumma pinta. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämämme hopea on 100% kierrätettyä.

Katso sarjan muut korut sivun alaosasta.

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Materiaali

Hopea

Ketjun pituus

50cm

Korusarja

Oiva

Tuotetunnus L50231600000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oiva risti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi