Tutustu korusarjaan Oiva

Oiva kultaristi

Alkaen 459,00 

Oiva-kultaristi sopii mainiosti muistoksi ripille pääsyn johdosta ja antaa arvokkaan loppusilauksen tyylitietoisen asukokonaisuudelle! Kultaristi on kooltaan sopiva jokapäiväiseen käyttöön ja pinnan leikkisä kuviointi antaa korulle viimeisen silauksen - se on loistava suomalaista käsityötä ja arvokkuutta henkivä lahja annettavaksi. Se on kooltaan 12x22 mm ja sitä on saatavilla kahdella eri ketjun mitalla - 45 cm ja 50 cm.

 

Lähetämme tämän tuotteen 1-15 päivän kuluessa tilauksestasi.

Kuvaus

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelemassa Oiva-korusarjassa lähtökohtana on ollut punos, joka muodostaa korujen kauniin pinnan. Oivaa suunnitellessaan Heikillä oli mielessään perinteiset suomalaiset punostyöt ja pärekorit, joita Heikki on itsekin päässyt valmistamaan lapsena isänsä kanssa. Oiva-koruissa klassinen punosmuoto yhdistyy moderniin hopeakoruun.

Oiva-korumme sopivat ilahdutat hetkessä kuin hetkessä ja ne sopii niin arkeen kuin juhlaan!

Tummat hopeakorumme oksidoidaan eli tummennetaan, jolloin niihin saadaan tyylikkään tumma pinta. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämämme keltakulta on 100% kierrätettyä.

Katso sarjan muut korut sivun alaosasta.

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Materiaali

Keltakulta

Ketjun pituus

45cm, 50cm

Korusarja

Oiva

Tuotetunnus VL70231600000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oiva kultaristi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi