Tutustu korusarjaan Metsäkukkia

Metsäkukkia risti keltakulta

Alkaen 569,00 

Metsäkukkia-kultaristi pursuaa yksityiskohtia ja sen muotokieli henkii romanttista ajattomuutta ja herkkyyttä. Se on ihana lahja rippinuorelle muistoksi tuosta elämän tärkestä merkkipaalusta. Metsäkukkia-kultaristi on kooltaan 15x21mm, se on valmistettu 100% kierrätetystä keltakullasta ja sen keskelle on upotettu 0,02 karaatin timantti. Ristiä on saatavilla kahdessa eri ketjunmitassa – 45 cm ja 50 cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-15 päivän kuluessa tilauksestasi.

Kuvaus

Metsäkukkia on muotoilijamme Salla Räsäsen suunnittelema herkkä ja linjoiltaan siro korusarja, jonka innoitus kumpuaa sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista. Tuolloin jälleennäkemisen riemu, kaipuu ja menettämisen pelko olivat jatkuvasti läsnä luoden kokemuksia ja kertomuksia, joissa virtasivat monet suuret tunteet.

Vahvat tunteet ovat läsnä nykypäivänkin tärkeissä elämäntapahtumissa, rakkaustarinoissa ja syvässä ystävyydessä. Näitä ilmentävä Metsäkukkia on kantajalleen sitkeyden, sydämellisyyden ja suurten saavutusten symboli, joka on ihana lahja niin omalle rakkaalle, ystävälle kuin vastavalmistuneellekin.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Keltakultaiset korumme valmistetaan 14 karaatin kullasta, joka on 100% kierrätettyä.

 

Lisätiedot

Suunnittelija

Salla Räsänen

Materiaali

Keltakulta

Ketjun pituus

45cm, 50cm

Korusarja

Metsäkukkia

Tuotetunnus VL70230200000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäkukkia risti keltakulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi