Lume rannekoru vuorikide

179,00 189,00 

Lume-rannekoru on kauniin minimalistinen koru arkeen ja juhlaan. Korun vuorikiteen halkaisija on 9,3 mm ja korua on saatavilla kahdessa koossa, 59 tai 64 mm halkaisijalla. 59 mm halkaisijan koru on tällä hetkellä loppu varastostamme.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta
Poista

Kuvaus

Lume-rannekoru on kauniin minimalistinen koru arkeen ja juhlaan. Korun vuorikiteen halkaisija on 9,3 mm ja korua on saatavilla kahdessa koossa, 59 tai 64 mm halkaisijalla. Loput Lume-korut löydät sivun alaosasta.

Päivi Keski-Pompun suunnitteleman Lume-korusarjan ehdoton pääelementti on koruihin varta vasten hiotut kivet. Kiven taulu on täysin tasainen, kuin tyyni veden pinta, jonka läpi tekee mieli katsella. Kiveen hiotut viisteet kuitenkin hajottavat takaa heijastuvan kuvan, jolloin tuloksena on harhakuva, eli lume.

Rodinoimme hopeakorumme, jolloin ne säihkyvät kirkkaina vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Päivi Keski-Pomppu

Korun koko

Ø 59mm, Ø 64mm

Jalokivi

Vuorikide

Kiven koko

Ø9,3mm

Tuotetunnus VA531223590

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lume rannekoru vuorikide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi