Tutustu korusarjaan Lume

Lume rannekoru savukvartsi

219,00 

Lume-rannekoru on kauniin minimalistinen koru arkeen ja juhlaan. Korun savukvartsin halkaisija on 9,3 mm ja korua on saatavilla kahdessa koossa, 59 tai 64 mm halkaisijalla.

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa. 

 

Tilaustuote - toimitusaika 4 viikkoa.

Kuvaus

Lume-rannekoru on kauniin minimalistinen koru arkeen ja juhlaan. Korun savukvartsin halkaisija on 9,3 mm ja korua on saatavilla kahdessa koossa, 59 tai 64 mm halkaisijalla. Loput Lume-korut löydät sivun alaosasta.

Päivi Keski-Pompun suunnitteleman Lume-korusarjan ehdoton pääelementti on koruihin varta vasten hiotut kivet. Kiven taulu on täysin tasainen, kuin tyyni veden pinta, jonka läpi tekee mieli katsella. Kiveen hiotut viisteet kuitenkin hajottavat takaa heijastuvan kuvan, jolloin tuloksena on harhakuva, eli lume.

Pinnoitamme hopeakorumme, jolloin ne säihkyvät kirkkaina vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Päivi Keski-Pomppu

Koko

59mm, 64mm

Jalokivi

Savukvartsi

Kiven koko

Ø9,3mm

Korusarja

Lume

Tuotetunnus VL5320122300

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lume rannekoru savukvartsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi