Love riipus iso

99,00 

Love-sarjan suurempi sydänriipus on kaunis lahja itselle, rakkaalle tai muuten tärkeälle ihmiselle. Korun koko on 21x22mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45cm.

 

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

Love-sarjan suurempi sydänriipus on kaunis lahja itselle, rakkaalle tai muuten tärkeälle ihmiselle. Korun koko on 21x22mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45cm. Muut Love-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Love on Katri Niskasen suunnittelema korusarja, joka ylistää maailmankaikkeuden suurinta voimaa, rakkautta. Rakkauden kohteena voi olla perheenjäsen, ystävät, lemmikkikilpikonna, kaupunki, johon on jäänyt pala­sia sydämestä, tai maailmankaikkeus ja elämä itsessään.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Osasta sarjoista löytyy myös hopeakoruja, jotka on tummennettu tai kelta- tai punakullattu. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Katri Niskanen

Koko

21x22mm

Ketjun pituus

42/45cm

Tuotetunnus L56202510000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Love riipus iso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi