Tutustu korusarjaan Love

Love rannekoru

119,00 

Love-sarjan rannekoru on todella kaunis koru, joka kulkee kanssasi jokaisena päivänä, arjesta juhlaan. Korun koko on 28x17 mm ja tekstiosa on muotoiltu mukailemaan rannetta. Ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Love-sarjan rannekoru on todella kaunis koru, joka kulkee kanssasi jokaisena päivänä, arjesta juhlaan. Korun koko on 28x17 mm ja tekstiosa on muotoiltu mukailemaan rannetta. Ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm. Muut Love-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Love on Katri Niskasen suunnittelema korusarja, joka ylistää maailmankaikkeuden suurinta voimaa, rakkautta. Rakkauden kohteena voi olla perheenjäsen, ystävät, lemmikkikilpikonna, kaupunki, johon on jäänyt pala­sia sydämestä, tai maailmankaikkeus ja elämä itsessään.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Osasta sarjoista löytyy myös hopeakoruja, jotka on tummennettu tai kelta- tai punakullattu. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Suunnittelija

Katri Niskanen

Korun koko

28x17mm

Ketjun pituus

180/195mm

Korusarja

Love

Tuotetunnus VL53192500000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Love rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi