Tutustu korusarjaan Loisto

Loisto solmioneula

139,00 

  • Materiaali: Hopea

Loisto-solmioneula on tyylikäs sellaisenaan, mutta yhdessä saman sarjan kalvosinnappien kanssa kruunaa asun. Solmioneulan koko on 67x8,3 mm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa.

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa. 

 

Tilaustuote - toimitusaika 4 viikkoa.

Kuvaus

Loisto-solmioneula on tyylikäs sellaisenaan, mutta yhdessä saman sarjan kalvosinnappien kanssa kruunaa asun. Solmioneulan koko on 67x8,3 mm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa. Muut Loisto-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Loisto on Carina Blomqvistin suunnittelema korusarja, joka pohjautuu Olympiajoukkueen vuoden 2018 talviolympialaisten viralliseen kisakoruun, jonka Lumoava sai kunnian toteuttaa. Loiston inspiraationa olivat Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Koko

67x8,3mm

Korusarja

Loisto

Tuotetunnus 447900000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisto solmioneula”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi