Loisto riipus

139,00 

Loisto-sarjan neliön mallinen riipus on hieman naisellisempi kuin muut sarjan riipukset. Se sopii hienosti yhteen Loisto-korvakorujen kanssa. Korun koko on 27x27 mm ja ketjun pituus on 85 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa.

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa. 

Tilaustuote - toimitusaika 4 viikkoa.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Loisto-sarjan neliön mallinen riipus on hieman naisellisempi kuin muut sarjan riipukset. Se sopii hienosti yhteen Loisto-korvakorujen kanssa. Korun koko on 27x27 mm ja ketjun pituus on 85 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa. Muut Loisto-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Loisto on Carina Blomqvistin suunnittelema korusarja, joka pohjautuu Olympiajoukkueen vuoden 2018 talviolympialaisten viralliseen kisakoruun, jonka Lumoava sai kunnian toteuttaa. Loiston inspiraationa olivat Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 70%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Korun koko

27x27mm

Ketjun pituus

850mm

Tuotetunnus 567900000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisto riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi