Tutustu korusarjaan Loisto

Loisto riipus pieni

109,00 

  • Materiaali: Hopea

Loisto-sarjan pienempi nuolenpään mallinen riipus on tyylikäs koru vaikkapa urheilevalle nuorelle. Korun koko on 9x23 mm ja ketjun pituus pituus on säädettävissä 42/45/50 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa.

 

Tilaustuote - toimitusaika 4 viikkoa.

Kuvaus

Loisto-sarjan pienempi nuolenpään mallinen riipus on tyylikäs koru vaikkapa urheilevalle nuorelle. Korun koko on 9x23 mm ja ketjun pituus pituus on säädettävissä 42/45/50 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa. Muut Loisto-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Loisto on Carina Blomqvistin suunnittelema korusarja, joka pohjautuu Olympiajoukkueen vuoden 2018 talviolympialaisten viralliseen kisakoruun, jonka Lumoava sai kunnian toteuttaa. Loiston inspiraationa olivat Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Korun koko

9x23mm

Ketjun pituus

420/450/500mm

Korusarja

Loisto

Tuotetunnus 567960000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisto riipus pieni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi