Tutustu korusarjaan Loisto

Loisto riipus iso

189,00 

  • Materiaali: Hopea

Loisto-sarjan suurempi nuolenpään mallinen riipus on tyylikäs koru vaikkapa urheilevalle nuorelle. Korun koko on 14x38 mm ja ketjun pituus 50 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa.

 

Tilaustuote - toimitusaika 4 viikkoa.

Kuvaus

Loisto-sarjan suurempi nuolenpään mallinen riipus on tyylikäs koru vaikkapa urheilevalle nuorelle. Korun koko on 14x38 mm ja ketjun pituus 50 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa. Muut Loisto-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Loisto on Carina Blomqvistin suunnittelema korusarja, joka pohjautuu Olympiajoukkueen vuoden 2018 talviolympialaisten viralliseen kisakoruun, jonka Lumoava sai kunnian toteuttaa. Loiston inspiraationa olivat Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Korun koko

14x38mm

Ketjun pituus

500mm

Korusarja

Loisto

Tuotetunnus 567940000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisto riipus iso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi