Tutustu korusarjaan Loisto

Loisto riipus iso nahkapanta

119,00 

  • Materiaali: Hopea

Loisto-sarjan suurempi nuolenpään mallinen riipus on tyylikäs koru vaikkapa urheilevalle nuorelle. Korun koko on 14x38 mm ja nahkapannan pituus on valittavissa joko 50, 55 tai 60 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa.

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Loisto-sarjan suurempi nuolenpään mallinen riipus on tyylikäs koru vaikkapa urheilevalle nuorelle. Korun koko on 14x38 mm ja nahkapannan pituus on valittavissa joko 50, 55 tai 60 cm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa. Muut Loisto-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Loisto on Carina Blomqvistin suunnittelema korusarja, joka pohjautuu Olympiajoukkueen vuoden 2018 talviolympialaisten viralliseen kisakoruun, jonka Lumoava sai kunnian toteuttaa. Loiston inspiraationa olivat Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Korun koko

14x38mm

Ketjun materiaali

Nahka

Ketjun pituus

500mm, 550mm, 600mm

Korusarja

Loisto

Tuotetunnus 567940860

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisto riipus iso nahkapanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi