Loisto kalvosinnapit

139,00 

Loisto-kalvosinnapit ovat tyylikkäät asusteet kaikenikäisille miehille. Kalvosinnappien koko on 20x10 mm. Lahjoitamme jokaisen Loisto-korun myynnistä 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa.

 

Tilaustuote - toimitusaika 4 viikkoa.

Kuvaus

Loisto-kalvosinnapit ovat tyylikkäät asusteet kaikenikäisille miehille. Kalvosinnappien koko on 20x10 mm. Jokaisen Loisto-korun myynnistä lahjoitamme 5€ nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen Urheiluakatemioissa. Muut Loisto-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Loisto on Carina Blomqvistin suunnittelema korusarja, joka pohjautuu Olympiajoukkueen vuoden 2018 talviolympialaisten viralliseen kisakoruun, jonka Lumoava sai kunnian toteuttaa. Loiston inspiraationa olivat Olympiakomitean logossakin esiintyvät tähdet, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Koko

20x10mm

Tuotetunnus 467900000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisto kalvosinnapit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi