Tutustu korusarjaan Linnunrata

Linnunrata riipus

149,00 

Linnunrata-riipus on ajaton ja tyylikäs koru jokapäiväiseen käyttöön. Korun koko on 30x44mm ja ketjun pituus on säädettävissä 70/85cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Linnunrata on saanut inspiraationsa taivaan tuhansista pienistä tähdistä, jotka yhdistyvät yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi – Linnunradaksi. Korusarja kuvastaa sitä, kuinka kaikki tässä maailmassa on yhtä; samalla niin suurta ja niin pientä, mutta kaikki yhtä merkittävää. Jokainen kokemamme hetki on kuin hienon hienoa tähtipölyä.

Linnunrata-korujen ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille. Korusarjasta löydätkin niin siroja kuin vähän näyttävämpiä koruja joko sinulle itsellesi tai lahjaksi läheiselle.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämämme hopea on 100% kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

30x44mm

Ketjun pituus

70/85cm

Korusarja

Linnunrata

Tuotetunnus L56215200000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Linnunrata riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi