Tutustu korusarjaan Kaneli

Kaneli rintaneula

189,00 

Kaneli-sarjan rintaneula on näyttävä koru, jota voi käyttää myös monessa muussa tarkoituksessa kuin rintaneulana. Se sopii koristeeksi vaikkapa pipoon tai laukkuunkin. Korun koko on 50x52 mm

Huom! Tämä on tilaustuote, eli toimitusaika on 8 viikkoa. 

 

Tilaustuote - toimitusaika 4 viikkoa.

Kuvaus

Kaneli-sarjan rintaneula on näyttävä koru, jota voi käyttää myös monessa muussa tarkoituksessa kuin rintaneulana. Se sopii koristeeksi vaikkapa pipoon tai laukkuunkin. Korun koko on 50x52 mm. Muut Kaneli-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Kaneli on Heikki Hartikaisen suunnittelema sarja, joka sai innoituksensa suoraan kanelitangoista. Kaneli oli vuoden 2017 joulukoristeemme, ja vuonna 2018 se pääsi koristamaan myös korujen ystäviä kauniin persoonallisina koruina. Kanelissa kaksi samanlaista kuperaa osaa yhdistyy muodostaen todella mukavan muodon koruille.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Rodinoitu

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

50x52mm

Korusarja

Kaneli

Tuotetunnus 577400000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaneli rintaneula”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi