Tutustu korusarjaan Kaikkeus

Kaikkeus riipus keltakulta

Alkaen 799,00 

Kultainen Kaikkeus-riipus on upea koru, josta saat loistavan arvolahjan itselle tai jollekulle sinulle tärkeälle. Korun koko on 12x37mm ja sen sisällä on upeasti kimmeltävä särötetty vuorikide. Ketjun pituus on 45cm tai 50cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Kultainen Kaikkeus-riipus on upea koru, josta saat loistavan arvolahjan itselle tai jollekulle sinulle tärkeälle. Korun koko on 12x37mm ja sen sisällä on upeasti kimmeltävä särötetty vuorikide. Ketjun pituus on 45cm. Muut Kaikkeus-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Kaikkeus on Kristian Saarikorven suunnittelema korusarja, joka sai innoituksensa ei enempää eikä vähempää kuin itse maailmankaikkeudesta. Kristiania on kiehtonut luonnossa esiintyvä kierrekuvio, jonka voi loytää kukista ja kävyista aina galakseihin asti. Hän halusikin tuoda oman tulkintansa koko maailmankaikkeutta ohjaavasta voimasta korumaailmaan, ja siitä syntyi Kaikkeus.

Kultaisissa koruissamme käytämme 14K kultaa, joka on yli 99% kierrätettyä. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman ympäristöystävälliseksi.

Lisätiedot

Materiaali

Keltakulta

Suunnittelija

Kristian Saarikorpi

Korun koko

12x37mm

Ketjun pituus

450mm, 500mm

Jalokivi

Vuorikide

Korusarja

Kaikkeus

Tuotetunnus L7619052

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaikkeus riipus keltakulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi