Tutustu korusarjaan Hilla

Hilla riipus iso

269,00 

Suurempi Hilla-riipus zirkoniaketjulla on näyttävä kokonaisuus kantaa vaikka punaiselle matolle. Korun koko on 27x53 mm ja ketjun pituus on valittavissa 45 cm tai 50 cm. 45 cm ketju on tällä hetkellä loppu varastostamme.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Suurempi Hilla-riipus zirkoniaketjulla on näyttävä kokonaisuus kantaa vaikka punaiselle matolle. Korun koko on 27x53 mm ja ketjun pituus on valittavissa 45 cm tai 50 cm. Muut Hilla-sarjan korut löydät sivun alalaidasta.

Hillan inspiraatio juontaa juurensa Heikki Hartikaisen lapsuuden marjanpoimintaretkiin. Lakan, vadelman ja mesimarjan kaunis pinnanmuoto innoitti Heikin jäljentämään samaa muotokieltä koruunkin, ja lopputuloksena on maukkaan näköinen Hilla-sarja.

Rodinoimme hopeakorumme, jolloin ne säihkyvät kirkkaina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

27x53mm

Ketjun pituus

450mm, 500mm

Korusarja

Hilla

Tuotetunnus VL5620771000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hilla riipus iso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
1
    1
    Ostoskorisi
    Hilla korvakorut
    1 X 369,00  = 369,00