Hento riipus

84,00 129,00 

Pienempi Hento-sarjan sydänriipus on sievä koru, joka sopii loistavasti kaiken ikäisille. Korun koko on 18x18 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Valitettavasti rodinoitu versio riipuksesta on tällä hetkellä loppunut varastostamme, mutta keltakullattua ja punakullattua riipusta on vielä saatavilla.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta
Poista
Kaiverrus
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Pienempi Hento-sarjan sydänriipus on sievä koru, joka sopii loistavasti kaiken ikäisille. Korun koko on 18x18 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Muut Hento-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Carina Blomqvistin suunnittelema Hento-korusarja pulppuaa elämäniloa kuin herkät perhoset. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Osasta sarjoista löytyy myös hopeakoruja, jotka on tummennettu tai kelta- tai punakullattu. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Keltakullattu, Punakullattu, Rodinoitu

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Koko

18x18mm

Ketjun pituus

420/450mm

Tuotetunnus VL56191000000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hento riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi