Tutustu korusarjaan Hento

Hento riipus iso

249,00 

Hento-sarja täydentyi syksyllä 2019 kauniilla sydänkoruilla, joista tämä on näyttävin. Suuri sydänriipus yhdistettynä upeaan ketjuun, jonka sisällä säihkyvät zirkoniat, sopii upeasti juhlaviinkin tilaisuuksiin. Korun koko on 29x29 mm ja ketjun pituudeksi on valittavissa 45 tai 50 cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-15 päivän kuluessa tilauksestasi.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Hento-sarja täydentyi syksyllä 2019 kauniilla sydänkoruilla, joista tämä on näyttävin. Suuri sydänriipus yhdistettynä upeaan ketjuun, jonka sisällä säihkyvät zirkoniat, sopii upeasti juhlaviinkin tilaisuuksiin. Korun koko on 29x29 mm ja ketjun pituudeksi on valittavissa 45 tai 50 cm. Muut Hento-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Carina Blomqvistin suunnittelema Hento-korusarja pulppuaa elämäniloa kuin herkät perhoset. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Korun koko

29x29mm

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Ketjun pituus

450mm, 500mm

Korusarja

Hento

Tuotetunnus VL56191010V00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hento riipus iso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
1
    1
    Ostoskorisi
    Hento korvakorut
    1 X 329,00  = 329,00