Tutustu korusarjaan Hento

Hento rannekoru

129,00 

Hento-sarja sai toivottuja täydennyksiä syksyllä 2019, kun sarja sai sydänaiheisia koruja perhosten ja ristien rinnalle. Tämä rannekoru on viimeistelty upealla ketjulla, jonka sisällä säihkyvät zirkoniat. Korun koko on 11x12 mm ja ketjun pituudeksi on valittavissa 18 tai 19,5 cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-15 päivän kuluessa tilauksestasi.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Hento-sarja sai toivottuja täydennyksiä syksyllä 2019, kun sarja sai sydänaiheisia koruja perhosten ja ristien rinnalle. Tämä rannekoru on viimeistelty upealla ketjulla, jonka sisällä säihkyvät zirkoniat. Korun koko on 11x12 mm ja ketjun pituudeksi on valittavissa 18 tai 19,5 cm. Muut Hento-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Carina Blomqvistin suunnittelema Hento-korusarja pulppuaa elämäniloa kuin herkät perhoset. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 90%:a on kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Korun koko

11x12mm

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Ketjun pituus

180mm, 195mm

Korusarja

Hento

Tuotetunnus VL53191000V00

1 arvio tuotteelle Hento rannekoru

  1. Noora Hulkko

    Aivan täydellinen rannekoru, simppeli mutta todella kaunis. Sain puolisoltani lahjaksi ja onnistuin hajottamaan sen, uusi oli tietenkin saatava.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi