Tutustu korusarjaan Hento

Hento rannekoru

Alkaen 99,00 

Tämä Hento-rannekoru on saatavissa rodinoituna sekä kelta- tai punakullattuna, valitse mieleisesti sävy! Korun koko on 11x12 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Tämä Hento-rannekoru on saatavissa rodinoituna sekä kelta- tai punakullattuna, valitse mieleisesti sävy! Korun koko on 11x12 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm. Muut Hento-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Carina Blomqvistin suunnittelema Hento-korusarja pulppuaa elämäniloa kuin herkät perhoset. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Osasta sarjoista löytyy myös hopeakoruja, jotka on tummennettu tai kelta- tai punakullattu. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Keltakullattu, Punakullattu, Rodinoitu

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Korun koko

11x12mm

Ketjun pituus

180/195mm

Korusarja

Hento

Tuotetunnus VL53191000000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hento rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi