Tutustu korusarjaan Hali

Hali riipus keskikoko

Alkaen 89,00 

Keskikokoinen Hali-riipus on monelle luottokoru numero 1. Se on sopivan kokoinen ja muotoinen käytettäväksi vaikka yötä päivää. Korusta on kirkkaan hopeisen lisäksi kelta- ja punakullatut versiot, mutta ne ovat valitettavasti tällä hetkellä loppu varastostamme. Korun koko on 15x17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Keskikokoinen Hali-riipus on monelle luottokoru numero 1. Se on sopivan kokoinen ja muotoinen käytettäväksi vaikka yötä päivää. Korusta on kirkkaan hopeisen lisäksi kelta- ja punakullatut versiot. Korun koko on 15x17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm. Muut Hali-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Heikki Hartikaisen muotoilema Hali on yksi suosituimmista korusarjoistamme. Siitä löytyy sydämen malli, mutta leikkisällä tavalla. Hali valmistetaan hopea- tai kultalevystä, joten sen pinta on ihanan sileä ja heijastava, ja siinä kaksi sydäntä yhdistyy toisiinsa kuin halauksessa käsivarret kietoessaan toisen syleilyyn.

Tuimme Uusi Lastensairaala -hanketta lahjoittamalla jokaisesta myydystä Hali-korusta viisi euroa hankkeelle, ja lopulliseksi keräyssummaksi saimme huikeat 108 720 euroa.

Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Keltakullattu, Platinoitu, Punakullattu

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Korun koko

15x17mm

Ketjun pituus

450/500mm

Korusarja

Hali

Tuotetunnus V566620000

3 arviota tuotteelle Hali riipus keskikoko

 1. Marjo

  Samaanaikaan tyylikäs ja söpö. Herättää lämpimiä tunteita paitsi muotonsa vuoksi myös siksi, että oma on saatu lahjaksi tärkeiltä ihmisiltä. Sopivan pieni mutta muotoilu kerää silti huomiota. Helppo käyttää myös siksi, että sopii monen kanssa.

 2. Anna

  Hali on klassisen kaunis ja ihanan yksinkertainen. Se sopii sekä arkeen ja juhlaan monikäyttöisyydellään ja toimii ainakin minulla yhtenä vakioasusteista.

 3. Niina

  Hali oli loistava valinta kummitytölle lahjaksi. Kaunis, ajaton ja yksinkertainen, josta on iloa vuosiksi eteenpäin monikäyttöisyyden ansiosta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
1
  1
  Ostoskorisi
  Hali kastesormus
  1 X 59,00  = 59,00