Grafiitti rannekoru

179,00 

Grafiitti-korusarjan rannekoru mustilla cubic zirconioilla on tyylikäs miesten koru arkeen ja juhlaan. Koruosan koko on 8x44mm ja ketjun pituudeksi voi valita 19,5 tai 21 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta. Huom! Toimituskatko 22.6-12.7.
Poista
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Grafiitti-korusarjan rannekoru mustilla cubic zirconioilla on tyylikäs miesten koru arkeen ja juhlaan. Koruosan koko on 8x44mm ja ketjun pituudeksi voi valita 19,5 tai 21 cm. Muut Grafiitti-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Heikki Hartikainen lähti suunnittelemaan Grafiittia tavoitteenaan löytää pintakuvio, joka olisi mielenkiintoinen ja maskuliininen. Hän päätyi pyörittelemään pyramidin mallia, ja lopullinen muoto löytyi huipullaan seisovista pyramideista. Korun pinnasta löytyy myös grafiitin kidejärjestelmä, ja tummennettu hopea muistuttaa hienosti grafiitin tummanpuhuvaa harmaata.

Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Tummennettu

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

8x44mm

Ketjun pituus

19,5 cm, 21 cm

Kivi

Musta cubic zirconia 2mm

Tuotetunnus VL53201732000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grafiitti rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi