Tutustu korusarjaan Bella

Bella nilkkakoru

69,00 

Rakastetun Bella-korusarjamme uusin lisäys on Bella-nilkkakoru, jossa toistuu sama kiehtova muoto kuin sarjan muissakin sydänkoruissa.  Nilkkakorun koko on 14x14mm ja sen ketjun pituus on säädettävissä 23/25cm.

Tämä uutuus on nyt ennakkotilattavissa. Aloitamme toimitukset 6.6. alkaen.

Kuvaus

Rakastetun Bella-korusarjamme uusin lisäys on Bella-nilkkakoru, jossa toistuu sama kiehtova muoto kuin sarjan muissakin sydänkoruissa.  Nilkkakorun koko on 14x14mm ja sen ketjun pituus on säädettävissä 23/25cm. Bella-sarjan muut korut löydät sivun alaosasta.

Bella on muotoilijamme Carina Blomqvistin suunnittelema romanttinen korusarja, joka on ollut mallistossamme jo vuodesta 2009 lähtien. Bella onkin hyvin ajaton korusarja, joka kiehtoo muotokielellään. Korumalli on todella moniulotteinen, vaikka sen lähtökohtana onkin sydän.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 100-prosenttia on kierrätettyä.

Ystäväni, lemmittyni
Sydän ääneti kuiskaa,
olet kaunis

Lisätiedot

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Korun koko

14x14mm

Ketjun pituus

23/25cm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Korusarja

Bella

Tuotetunnus L59231800000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bella nilkkakoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi