Awario Gem -koru

Alkaen 269,00 

Awario Gem -koru on lääkinnällinen laite kotioloihin ja se on osa Awario-palvelua, joka on sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen ja tarkkailuun tarkoitettu tuote. Awario Gem on maailman ensimmäinen koru, jossa yhdistyy kaunis design ja luotettava rytmihäiriöanalytiikka: yhdistelmä, joka mahdollistaa sydämesi hyvinvoinnin seurannan tyylikkäästi, huomaamattomasti ja ennen kaikkea helposti – missä ikinä oletkin. Helppokäyttöinen Awario-palvelu tunnistaa 4 yleisintä rytmihäiriötä helposti ja luotettavasti ja antaa sairaalatasoisen EKG-raportin puhelimeesi.

Awario Gem -korua on saatavilla kahdella ketjuvaihtoehdolla: musta kierrätysnauha tai hopeapalloketju, joista molemmista on saatavilla pituudet 50 cm ja 60 cm. Valitse haluamasi ketjuvaihtoehto ja sen pituus alla olevista valikoista.

Hinta sisältää Awario-sovelluksen ja Awario Analysis -analyysipalvelun yhdeksi (1) vuodeksi.

Tämän jälkeen maksu Awario Analysis -analyysipalvelusta on:

12 kk – 4,99 €/kk (vuosimaksu 59,88 €)
3 kk – 5,50 €/kk (yht. 16,50 €)
1 kk – 6,25 €

Kuvaus

Lääkinnälli­nen laite kotioloihin – tunnista rytmihäiriöt Awario Gem -korun avulla

Awario Gem on osa Awario-palvelua, joka sisältää kauniin korun, analyysipalvelun sekä sovelluksen. Awario-palvelu on tarkoitettu sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen ja tarkkailuun. Helppokäyttöinen Awario-palvelu tunnistaa yleisimmät rytmihäiriöt ja antaa sairaalatasoisen EKG-raportin minuutissa puhelimeesi.

Awario Gem -koru valmistetaan Suomessa ja sen materiaaleina ovat suomalainen luonnonkuitukomposiitti ja kierrätetty platinapinnoitettu hopea.

Olemme vastanneet Awario Gem -korun muotoilusta, joka on selkeää skandinaavista tyyliä ja siinä on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen. Riipuksen alkuperäinen muoto perustuu muotoilijamme Inni Pärnäsen ajatukseen kivistä, jotka vesi on kiillottanut pyöreiksi ja sileiksi. Pyöreä muoto vastaa luonnonkiveä, joten sitä voidaan pitää kämmenten välissä. Tutun muodon koskettaminen ja tunteminen voi auttaa kääntämään ajatukset kohti rauhoittavaa maisemaa. Riipuksen rakenne ja toimivuus ovat muotoilijamme Heikki Hartikaisen käsialaa. Rakennussuunnittelun lähtökohtana on ollut suunnittelun, anturin, materiaalien ja toimivuuden yhdistäminen.

Awario® – sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen

Monilla meistä on toisinaan sydämen rytmihäiriötuntemuksia kuten muljahduksia, tykytystä, lisälyöntejä tai tunne siitä, että sydän jättää välillä lyömättä kokonaan. Rytmihäiriöt voivat olla myös vähäoireisia tai jopa täysin oireettomia. Yleisin rytmihäiriö on eteisvärinä, joka voi esiintyä oireettomana ja on myös merkittävin komplikaatioille altistava rytmihäiriö.

Awario-palvelu tunnistaa neljä yleisintä sydämen rytmihäiriötä, jotka ovat: eteisvärinä, kammiolisälyönnit, matala leposyke ja korkea leposyke.

Awario-palvelun tunnistamista rytmihäiriöistä eteisvärinä on vaarallisin ja se voi hoitamattomana johtaa aivoinfarktiin, jonka saaneista alle 75-vuotiaista henkilöistä 1/3 kuolee, 1/3 vammautuu ja 1/3 kuntoutuu.

Palvelun taustalla on pitkäaikainen tieteellinen tutkimustyö. Tuotekehityksessä on hyödynnetty yhteistyötä kohderyhmän kuluttajien, kotisairaan­hoidon, palveluasumisen sekä kardiologien ja neurologien kanssa.

Kenelle?

Säännölliset mittaukset ovat suositeltavia erityisesti kaikille yli 65-vuotiaille sekä lisäksi kaikille, joilla on riskitekijöitä, kuten ylipaino, perintötekijät, verenpainetauti, diabetes tai aiempi sydäntauti. Sydämen rytmien säännöllisellä seurannalla voidaan parhaimmillaan estää aivoinfarktin syntyminen.

Awario-palvelua ei ole tarkoitettu käytettäväksi muiden kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden havaitsemiseen, muiden sydänsairauksien (esimerkiksi sepelvaltimotauti) kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden diagnosointiin/tarkkailuun. Awario Gem -korua ei suositella käytettäväksi, jos olet raskaana, sillä sikiön syke voi häiritä analyysiä, olet alle 18-vuotias, painoindeksisi (BMI) on yli 35 tai sinulla on sydämentahdistin.

Mittaaminen

Mittaaminen tapahtuu asettamalla Awario Gem -koru kämmentä tai rintaa vasten. Awario-sovelluksen analyysipalvelu antaa sinulle sairaalatasoisen EKG-raportin, jonka voit tallentaa puhelimeesi ja näyttää lääkärillesi. Sovellus ohjaa mittauksen tekemisessä ja antaa toimintaohjeet eri tilanteisiin. Luotettava EKG-raportti auttaa lääkäriäsi tekemään parhaan hoitopäätöksen juuri sinulle.

Awario-palvelu on helppokäyttöinen ja siihen kuuluva Awario Gem -koru kulkee helposti mukanasi missä vain – kotioloissa, töissä, lomalla tai terveydenhuollon vastaanotolla.

Awario-sovellus vaatii toimiakseen älypuhelimen, jossa on käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 12.0 tai Android 7 sekä vähintään Bluetooth 4.0. Tarkista, onko puhelimesi yhteensopimaton osoitteesta awario.fi.

Saatavuus

Awario Gem -koru on saatavilla myös valtuutetuilta Awario-jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Löydä lähin Awario-jälleenmyyjäsi täältä.

 

Tutustu lisää osoitteessa awario.fi.

Lisätiedot

Ketju

Platinapinnoitettu hopeapalloketju, Kierrätysnauha

Ketjun pituus

50cm, 60cm

Koko

53x48x19mm

Materiaali

Hopea, Luonnonkuitu­komposiitti

Pintakäsittely

Platinoitu

Väri

Antrasiitti

Suunnittelija

Heikki Hartikainen, Inni Pärnänen

Tuotetunnus VAWARG1000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Awario Gem -koru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi