Toimituskatko tehtaalla 22.6-12.7

Korutehtaamme on toiminut jo pitkään Kuopion Neulamäessä ja olemme tulleet siihen tulokseen, että nyt on aika korjata ja päivittää vanhaa. Tämä kesä tuleekin olemaan meille remonttikesä, sillä uudistamme korutehtaamme tiloja.

Remontti korutehtaallamme aiheuttaa valitettavasti toimituskatkon verkkokaupastamme tehtyihin tilauksiin. Toimituskatkomme alkaa 22.6. ja kestää kolme viikkoa. Katkon aikana voit huoletta tehdä ostoksia verkkokaupassamme, mutta pakkaamme ja lähetämme tilauksesi vasta 13.7., kun remonttimme on ohi.

Voit tilata meiltä tuotteita aivan kuten ennenkin, mutta joudut vain odottamaan tilaustasi hieman pidempään. Kiitokseksi kärsivällisyydestäsi saat Greta-puukorvakorut kaupan päälle, kun tilaat yli 100 eurolla 22.6.-12.7. välisenä aikana. Upeat Greta-puukorvakorumme ovat kesän sesonkituotteemme ja ne on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista. Greta-puukorvakoruja löytyy neljässä herkullisessa värissä; Romanssi (pinkki), Kesäpäivä (keltainen), Helle (beige), Unelma (sininen).

Greta-puukorvakorut kaupan päälle, kun tilaat yli 100 eurolla 22.6.-12.7.2022.

 
Palaa takaisin ajankohtaisiin
0
    0
    Ostoskorisi