MARJAANA JA ANTTI

Morsian: Marjaana Suominen
Sulhanen: Antti Kemppainen
Häiden aika: 23.6.2017
Häiden paikka: Savonlinna/Olavinlinna

1. Milloin tiesin, että se hän on se oikea?
Heti alussa. Tuli se tunne, että toinen ymmärtää ja toisen kanssa on helppo olla. Myös yhteiset harrastukset ja ystävät yhdistivät. Nyt olemme joutuneet kokemaan yhdessä kovia juttuja, jotka ovat lähentäneet meitä suuresti! Yhteisiä vuosia takana jo viisi, nyt vasta vihille!

2. Kertokaa, kuinka kosinta tapahtui?
Kosinta tapahtui Kap Verdellä lomamatkalla hiekkamyrskyisän päivän iltana tammikuussa 2016.  Morsian tuli täysin yllätetyksi, sillä hän oli jo menettänyt toivonsa kosinnan suhteen. Joulun aikaan morsiamen hyvä ystävä oli mennyt kihloihin ja tämän selvitessä morsiamelle, piti hän tulisen puhuttelun sulhaselle; missä sormus viipyy? Sulhanen myhäili, olihan hän jo tässä vaiheessa kysynyt morsiamen kättä morsiamen isältä. Kosintaa ennen kävimme syömässä pitkän kaavan mukaan rauhallisesti. Tämän jälkeen menimme meren rantaan kävelylle. Aallot löivät rantaan ja myrskyn jälkeen oli tyyntä. Hiekkarannalla aaltojen lyödessä rantaan sulhanen polvistui ja kosi perinteisen kaavan mukaan. TAHDON! Jonka jälkeen suuntasimme kuohuviinille läheiseen ravintolaan. Sulhanen oli osannut valita morsiamen sormuksen oikean kokoiseksi, mutta sulhasen oma sormus osoittautui liian pieneksi. Kihlajaisia vietettiin Suomeen paluun jälkeen läheisten kesken.

3. Mitä odotatte tulevilta häiltänne?
Odotamme häiltämme ihanan lumoavaa päivää ja mahtavia juhlia. Vihkiminen tapahtuu Savonlinnan tuomiokirkossa. Vihkimisen jälkeen hääpaikalle Olavinlinnaan suunnataan rantoja pitkin jalkaisin. Matkalla voi aistia Savonlinnan torin ja sataman juhannustunnelmaa. Olavinlinna tarjoaa lumoavat puitteet hääjuhlalle. Hääjuhlan ohjelmaan kuuluu hyvää ruokaa, elävää musiikkia ja toivomme myös kuulevamme puheita ja muita ohjelmanumeroita. Juhannuskokko kuuluu myös ohjelmaan. Hääjuhlaan on kutsuttu sukulaisia, mutta myös paljon läheisiä ystäviä elämän varrelta. Odotamme siis lämmintä ja rentoa tunnelmaa sekä läheisten seurasta nauttimista. Toivomme hääpäivän olevan yksi elämämme onnellisimmista päivistä.

4. Mitä lumoavaan tulevaisuuteenne kuuluu?
Suhtaudumme tulevaisuuteen avoimesti ja optimistisesti. Elämä näyttää mitä tielle osuu. Toivomme säilyttävämme terveytemme, jotta pääsemme toteuttamaan unelmiamme. Perheen perustaminen on myös yksi tulevaisuuden haaveista sekä matkustelu.

5. Mitkä Lumoavan sormukset haluaisitte vihkisormuksiksi?
Morsian toivoisi valkokultaista Eden sormusta (aukinainen malli) ja sulhanen Ukko sormusta valkokultaisena.

Muut parit:
Senja ja Tuomas
Mari ja Mikael

Seuraa meitä