MARI JA MIKAEL

Morsian: Mari Mikkola
Sulhanen: Mikael Lindholm
Häiden aika: 8.7.2017
Häiden paikka: Villa Junghans Kauniainen

1. Milloin tiesin, että se hän on se oikea?
Tapasimme Levillä kohta kolme vuotta sitten. Katseet kohtasivat tanssilattian reunalla, olin tanssiseuraa vailla ja koskaan en yksin tanssi ja tällä kertaa olin ihan ilman ystäviäni tanssilattialla. Huomasin tanssilattian reunalla pitkän, komean ja vaalean miehen jota pyysin tanssimaan (nopeaa discokappaletta). Hän tuli mukaani tanssimaan ja sitten pian musiikki muuttui hitaaksi. Myös hän oli poikkeuksellisesti paikalla yksin. Tanssimme loppuillan viimeisiin musiikkihetkiin asti, juttelimme, katsoimme toisiamme silmiin ja painauduimme toisiimme. Se tunne jäi mieleen. Tuntui että se kohtaaminen oli tarkoitettu! Koin ihastumisen ja rakkauden tunteita heti ensimetreillä. Yhteydenpito jatkui tiiviinä Levin reissun jälkeen ja tapailimme (minä asuin Jyväskylässä ja mies Kauniaisissa), kunnes päätimme aloittaa yhteisen elämän kun lukukauteni opettajan työstä päättyi. Muutin Kauniaisiin ja pian sai meidän tyttäremme alkunsa. Nyt lapsi on 1v 3kk ja on meidän silmäterämme, rakkauden hedelmä :). Avioliiton solmimme merkiksi tätä ihanaa kohtaamista miettien ja perheemme yhdistäen! Kutsumme leikkisästi rakkaustarinaamme leviloveksi 🙂

2. Kertokaa, kuinka kosinta tapahtui?
Kosinta tapahtui vappubrunssin päätteeksi Lauttasaaressa vuosi sitten. Veimme lapsen isovanhemmille hoitoon suunnitellusti ja nautimme vappubrunssin kaksin lauttasaarelaisessa ravintolassa. Brunssin jälkeen kävelimme hetken saaren maisemia ihastellen, kunnes yllättäen Mikael polvistui, otti sormusrasian taskustaan ja kosi. Hetki oli yllättävä, herkkä ja kaunis. Vastaus oli onnenkyynelten saattelemana tietysti myönteinen. Hääpäivä päätettiin lähes saman tien seuraavalle kesälle. Mikael oli odottanut sopivaa hetkeä kosintaan, hankkinut sormuksen salaa ja parempaa kosintaa ei olisi voinut odottaa.

3. Mitä odotatte tulevilta häiltänne?
Meidän häät tulevat olemaan meidän näköisemme, rennot, romanttiset ja meille erityiset – avspänd, romantisk och speciell. Vietämme kaksikielistä hääjuhlaa, hyvien ystäviemme ja läheisimpien sukulaisten kanssa lähellä asuinaluettamme, kauniissa Kauniaisten ympäristössä. Haluamme tietysti hääpäivän jäävän muistoihimme yhtenä parhaimmista päivistä elämässämme ikuisiksi ajoiksi.

4. Mitä lumoavaan tulevaisuuteenne kuuluu?
Tulevaisuudessa yhteinen elämämme jatkuu onnellisena arkena, perhe-elämän ja työn yhteensovittamisena. Tärkeää on, että meidän elämämme kiireisen arjen keskellä toimii. Haluamme säilyttää sen kipinän välillämme myös tulevaisuudessa, rakkauden kipinän, joka syttyi ensitapaamisessamme Levin maisemissa kolme vuotta sitten.

5. Mitkä Lumoavan sormukset haluaisitte vihkisormuksiksi?
Mikaelin sormukseksi valitsisimme Päivi Keski-Pompun suunnitteleman valkokultaisen Taival-sormuksen yhteisestä taipaleestamme ikuisesti muistuttamaan. Marille näyttävän leveä ja aistikas Carina Blomqvistin timanttisormus Eden valkokultaisena, olisi juurikin toiveiden mukainen sormus.

Muut parit:
Senja ja Tuomas
Marjaana ja Antti

Seuraa meitä