Hyväntekeväisyys

Hali-kampanja

Olemme äitejä, isiä, mummoja, ukkeja, siskoja, veljiä, tätejä, setiä ja kummeja. Kannamme aidosti huolta pienistä rakkaistamme ja halu osallistua auttamiseen on suuri ja yhteinen. Taitomme on tehdä käsin kaunista ja sen taidon avulla voimme kantaa kortemme kekoon. Tästä syystä meille oli helppo päätös lähteä mukaan tukemaan Uusi Lastensairaala -hanketta.

Aloitimme keväällä 2014 Uusi Lastensairaala -hankkeen tukemisen Heikki Hartikaisen suunnittelemalla Hali-korusarjalla. Jokaisesta myydystä Hali-korusta lahjoitettiin viisi euroa lastensairaalalle. Lopulliseksi keräyssummaksi muodostui huikeat 108 720 €.

Heikin suunnittelema Hali on suunniteltu lämmöllä ja rakkaudella. Hali on kaunis ja ajaton, erilainen sydänkoru. Halin viesti on toisistamme välittäminen, sillä jokainen ihminen on halin arvoinen.

season jewel

Lohdunkantaja

Saimme olla mukana myös Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta tukevassa Lohdunkantaja-projektissa. Lohdunkantaja on pienten lasten äitien, Katja Snällin ja Piia Hoffstenin, suunnittelema hyväntekeväisyyskorusarja, jonka tuotto ohjataan kokonaisuudessaan lyhentämättömänä Uuden Lastensairaalan hyväksi. Korun tarina lähtee intohimosta tehdä yhdessä jotain merkityksellistä, halusta auttaa ja olla osa suurempaa kokonaisuutta.

Lumoavan muotoilija Heikki Hartikaisella oli ilo olla mukana mallikappaleiden toteuttamisessa sekä korun tuotantoon saattamisessa. Yhteistyöhön oli luontevaa lähteä, sillä Heikki vastaa Lumoavassakin suunnittelijayhteyksistä sekä malliston tuotekehityksestä. Lohdunkantaja-korut valmistetaan täällä Kuopiossa, samassa korutehtaassa kuin Lumoava-korut.

Lohdunkantaja-projektin avulla autoimme keräämään 66 637 euroa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Iso kiitos siis kaikille!

Lue lisää Lohdunkantaja-projektista täältä.

season jewel

Riemu & Hope ry

Lanseerasimme ensimmäisen Lumoava-joulukoristeen jouluksi 2015 ja vuonna 2016 perinnettä jatkoi Eelis Aleksin suunnittelema ihastuttava Riemu.

Riemu on toivon tuoja, joka muistuttaa joulun tärkeimmästä viestistä, välittämisestä. Riemu-sarja laajeni myös koruihin, ja Riemu-tuotteiden tuotoilla tuimme vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille harrastuksia ja vapaa-ajan elämyksiä yhdessä Hope ry:n kanssa.  Yhteistyömme jatkui vuoden 2018 loppuun.

Hope ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope tekee todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope ry toimittaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Lue lisää Hope ry:stä täältä.

season jewel