Oletteko rinteen rämäpäisin, hauskin tai muuten vain paras porukka? Todistakaa se ja jakakaa kuva ryhmästänne Facebookissa tai Instagramissa aihetunnisteella #lumoavaskimbaajat. Voitte voittaa hopeiset Lumoava-riipukset teille kaikille!

Ja hei, jos ette jaksa odotella suosiiko onnetar, saatte nyt kaikista koruista -15% koodilla ”skimbaajat15”. Alennuskoodi on voimassa 31.1.2021 asti lumoava.fi-verkkokaupassa. Sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai käyttää lahjakorttiostoihin. Alennuskoodia voit käyttää, vaikka et osallistuisikaan kuvakilpailuumme.

 

Kilpailun säännöt:

Ota kuva porukastasi laskettelurinteessä tai pulkkamäessä. Lumen puute ei ole kuvanoton este, voit rakentaa oman pulkkamäkesi vaikka sohvatyynyistä – vain mielikuvitus on rajana! Jaa porukkakuvasi sosiaalisen median tililläsi Facebookissa tai Instagramissa. Liitä kuvaan aihetunniste #lumoavaskimbaajat

Arvomme voittajaporukan kaikkien kuvansa jakaneiden joukosta ja palkinnoksi porukka saa valita itselleen hopeiset riipukset verkkokauppamme valikoimasta. Arvottujen palkintoriipusten määrä määräytyy kuvassa olevien henkilöiden määrän mukaan. Porukan maksimikoko 10 henkilöä eli maksimipalkinto on 10 kappaletta vapaavalintaisia hopeariipuksiamme. Kuvakilpailu päättyy 31.1.2021 ja suoritamme arvonnan kaikkien porukkakuvansa jakaneiden kesken 2.2.2021. Ilmoitamme voittajaporukalle henkilökohtaisesti.

Huomioithan, että osallistuaksesi arvontaan sometilisi pitää olla julkinen, jotta pääsemme näkemään kuvasi. Osallistumalla ja jakamalla kuvasi aihetunnisteella #lumoavaskimbaajat annat meille luvan jakaa kuvasi kanavissamme.