Osallistu Lumoavaan kotitehtävään

Suomi ja koko maailma on aikamoisessa poikkeustilassa, ja jokaisen meistä tulisikin nyt pysytellä mahdollisuuksien mukaan kotona. Koulunkäyntikin on siirtynyt suurimmalta osin kotiin, ja me halusimme tarjota kaikille 1-9-luokkalaisille inspiroivan kotitehtävän, joka on myös kilpailu!

Kotitehtävä on yksinkertaisuudessaan tämä:

Suunnittele koru, joka liittyy jollain tavoin luontoon. 

Tyyli ja tekniikka on vapaa, voit piirtää korun haluamallasi tavalla, kunhan lähetät sen sähköisesti osallistumislomakkeen kautta. Käsin piirretystä suunnitelmasta voit ottaa esimerkiksi kuvan puhelimella tai digikameralla.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden töistä tuomaristo valitsee kolme parasta per vuosiluokka, ja tämän lisäksi viidestä parhaasta suunnitelmasta toteutetaan 100 kappaleen piensarjat hopeakoruina Lumoavan tehtaalla, Kuopiossa!

Kilpailun tuomaristossa ovat Lumoavan muotoilujohtaja Heikki Hartikainen, Lumoavan muotoilijat Inni Pärnänen, Katri Niskanen ja Päivi Keski-Pomppu sekä pika-aitajuoksija Nooralotta Neziri.

Kilpailun suojelijana toimii Suomen Olympiakomitea, joka lahjoittaa yhden Suomen Olympiajoukkueen polkupyörän (arvo n. 500 €). Polkupyörä arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Osallistu Lumoavaan kotitehtävään tästä: https://response.questback.com/saurumoy/lumoava-kotitehtava

Katso tuomarimme Nooralotta Nezirin ja Päivi Keski-Pompun terveiset osallistujille

Lumoava kotitehtävä -kilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Saurum Oy (”Lumoava” tai ”järjestäjä”),
Hopeakatu 3
70150 Kuopio

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa peruskoulua luokilla 1-9 käyvät koululaiset.

KILPAILUAIKA
Kilpailuun voi osallistua 30.4.2020 mennessä.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua lähettämällä suunnittelemastaan korusta kuvan tai piirroksen meille osallistumislomakkeen kautta. Voit ottaa suunnitelmastasi kuvan vaikka kännykällä.

Lähetä suunnitelma ja osallistumislomake meille tällä lomakkeella: https://response.questback.com/saurumoy/Lumoava-kotitehtava

Kilpailuun voi osallistua vain huoltajan hyväksynnällä.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kilpailun tuomaristo valitsee palkittavat kaikkien osallistuneiden suunnitelmista.
Jokaiselta vuosiluokalta palkitaan kolme parasta suunnitelmaa.
I  = 200€
II = 150€
III = 100€

Lisäksi tuomariston valitsemista viidestä korusta tehdään 100 kpl:n rajoitetut tuote-erät. Jokaisen tuotteen tuotto ohjataan suunnittelijan ja hänen huoltajansa toivomaan kohteeseen lahjoituksena. Lahjoituksen kohde tulee olla yleishyödyllinen taho, esimerkiksi harrastusseura, koululuokka tai hyväntekeväisyysjärjestö.

Voittajat kutsutaan tutustumaan Kuopiossa sijaitsevaan tehtaaseemme sekä korujen valmistukseen alkusyksyn aikana, tai kunhan yleinen tilanne sen sallii. Ilmoitamme ajankohdasta mahdollisimman pian voittajille.
Lumoava ei vastaa palkintojuhlaan saapumisesta.

Suomen Olympiakomitea lahjoittaa lisäksi yhden Suomen Olympiajoukkueen polkupyörän (arvo n. 500 €), joka arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti 15.5.2020.
Mikäli voittajaa ei tavoiteta 29.5.2020 mennessä, valitaan uusi voittaja.

SOSIAALINEN MEDIA
Osallistumalla kilpailuun osallistuja ja hänen huoltajansa suostuu siihen, että Lumoava saa esitellä kilpailuun lähetettyjä suunnitelmia omilla sosiaalisen median tileillään. Suunnitelman yhteydessä mainitaan aina suunnittelija.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Lumoava vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Lumoava ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Lumoavalle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

TEKIJÄNOIKEUDET
Osallistumalla kilpailuun suunnittelija hyväksyy sen, että Lumoavalla on oikeus toteuttaa suunnitelma tuotteeksi, josta tehdään rajoitettu tuotantoerä. Toteutettavien tuotteiden suunnittelijalle tulee muistoksi automaattisesti oma koru suunnitelmasta veloituksetta.

GDPR
Kilpailuun osallistuminen vaatii huoltajan hyväksynnän osallistumislomakkeella. Keräämme yhteystiedot vain kilpailun voittajien valintaa ja heidän kontaktointiaan varten.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja ja hänen huoltajansa sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Lumoavan sekä kilpailun tuomariston tekemiä päätöksiä. Huoltajan hyväksyntä kysytään kilpailun osallistumislomakkeessa,

Lumoava pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Lumoava ei tallenna osallistujien yhteystietoja tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun voittajien valitsemiseksi ja heidän tavoittamiseensa.

 
Palaa takaisin ajankohtaisiin
0
    0
    Ostoskorisi