Lumoava täyttää 11-vuotta!

Lumoava perustettiin 3.10.2008, joten tällä viikolla täytämme jo 11 vuotta! Juhlan kunniaksi haluammekin tarjota verkkokaupassamme mukavan edun, sosiaalisen median kanavissamme pääset osallistumaan koruarvontoihin ja loungelaisten tilauksiin sujautamme pienen yllätyksen!

Kaikkiin tämän viikon aikana tehtyihin tilauksiin saa kaupan päälle uuden tagimme!

Ostitpa korun itselle tai lahjaksi, henkilökohtainen viesti lisää korun merkitystä ja liittää sen elämän tärkeisiin tapahtumiin ja hetkiin. Tagin saa lähes kaikkiin hopeisiin riipuksiimme ja rannekoruihimme, ja se on lisätty verkkokauppaan kaikille tuotteille, joihin se voidaan kiinnittää.


Tagia on saatavilla kahta kokoa, pienemmän normaali hinta on 19,90€ ja suuremman 24,90€. Syntymäpäiväetumme voit hyödyntää jokaiseen tilaamaasi tuotteeseen, johon se on saatavilla, valitset tuotesivulla vain tagin ja kirjoitat sen kenttään haluamasi viestin.

Koruarvonnat Facebookissa ja Instagramissa

Arvomme Facebookissa Kristian Saarikorven upean Kaikkeus-riipuksen ja Instagramissa Katri Niskasen lumoavan Love-riipuksen. Molempiin arvontoihin pääsee osallistumaan kommentoimalla arvontapäivityksiin suosikkinsa tämän syksyn uutuuksistamme, osallistumisaikaa on sunnuntain 6.10. loppuun asti ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti seuraavalla viikolla.

Facebook-arvonta
Instagram-arvonta

Lumoava-puhdistusliina loungelaisille

Loungelaisillemme sujautamme lisäksi Lumoava-puhdistusliinan tilauksen mukaan, kunhan vain tilauksen tekee Loungeen kirjautuneena.

Tehdasvierailu syntymäpäivänämme 3.10.

Järjestämme tehdasvierailun osana Suomalaisen työn liiton Tervetuloa meille -viikkoa, ja mikäpä olisikaan sille parempi ajankohta kuin syntymäpäivämme! Paikkoja on vielä muutama jäljellä, lue lisää ja ilmoittaudu pian mukaan osoitteessa https://response.questback.com/saurumoy/tervetuloa-meille-2019

 
Palaa takaisin ajankohtaisiin
0
    0
    Ostoskorisi