Suunnittelemme Suomen olympiajoukkueen virallisen kisakorun Tokion kesäolympialaisiin

Suomen Olympiajoukkue valmistautuu heinäkuussa alkaviin Tokion olympialaisiin. Kesäolympialaiset ovat maailman suurin urheilutapahtuma, johon ottaa osaa kaikkiaan 206 maata. Suomen olympiajoukkueen koko tulee olemaan noin 100 henkilöä mukaan lukien urheilijat, valmentajat, sekä muut kisatiimin jäsenet. Suunnittelemme Suomen olympiajoukkueen virallisen kisakorun. Sen ympärille rakentuu myös korusarja, jonka avulla tuetaan suomalaisten nuorten urheilua.

Olemme Suomen Olympiakomitean virallinen yhteistyökumppani ja suunnitelleet kisakorun, joka annetaan lahjaksi jokaiselle Suomen olympiajoukkueen urheilijalle. Näin haluamme tarjota urheilijoille palan taidolla tehtyä suomalaista käsityötä, joka kantaa mukanaan olympialaisten tunteikkaita hetkiä vielä vuosikymmenienkin päästä. ”Olympialaisiin pääseminen on monen urheilijan suuri unelma. On hienoa, että saimme Lumoavan suunnittelemaan korun, joka muistuttaa urheilijaa unelman toteutumisesta vielä vuosien jälkeen.” kertoo Olympiakomitean markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö Ville Köngäs.

Nuorelle siivet -kampanja tukee nuorten urheilua

Virallisen kisakorun lisäksi tuomme kesällä 2021 markkinoille kuluttajille suunnatun version Olympiajoukkueen korusta. Kuluttajakoru on osa Loisto-korusarjaamme, jonka myynnillä tuetaan Suomen nuorten urheilua. Jokaisesta myydystä Loisto-sarjan korusta lahjoitetaan viisi euroa Nuorelle siivet -kampanjaan, jota Olympiakomitea koordinoi. Kampanjan avulla kerätyt varat ohjautuvat Suomen Urheiluakatemioille yläkouluikäisten nuorten koulupäivän aikaiseen valmennukseen. ”Nuorelle siivet -kampanja on meille hyvin tärkeä yhteistyön muoto Suomen Olympiakomitean kanssa.

Kampanjan avulla tuemme ja kannustamme sekä tarjoamme nuorille tasavertaiset mahdollisuudet urheilla. Erityisesti nyt hyvin poikkeuksellisen vaikeana aikana on tärkeää puhaltaa yhteen hiileen. Uskomme, että näin voimme omalta osaltamme olla tukemassa nuorten urheilijoiden tulevaisuutta ja heidän haaveiden toteutumista. Urheiluun tiivistyy koko tunteiden laaja kirjo, samoin kuin Lumoava-koruihin.” kertoo Mikko Pessi, Lumoava-koruja valmistavan Saurum Oy:n toimitusjohtaja.

Kisakoru on tehty käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa

Olympiajoukkueen virallisen kisakorun ja Loisto-korusarjan on suunnitellut muotoilijamme Carina Blomqvist, Vuoden kultaseppä 2013. Valmistamme korut käsityönä kierrätyshopeasta maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa. Kisakorun suunnittelun taustalla on ajatus siitä, kuinka jokainen yksittäinen tähti on osa suurempaa kokonaisuutta ja yhdessä pystymme mihin vain. Haluamme omalta osaltamme olla mukana tukemassa urheilun tuomia ilon ja riemun tunteita näiden poikkeuksellisten aikojen keskellä, kannustamassa suurten unelmien toteutumista sekä auttamassa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten urheiluharrastuksen edistymistä. ”Jatkaminen Suomen Olympiajoukkueen virallisena yhteistyökumppanina oli Lumoavalle selkeä arvovalinta. Koemme hyvin tärkeäksi olla mukana tukemassa nuorten urheilua. Suomessa valmistetut korumme ja olympiaurheilu kantavat molemmat ylpeinä Suomen lippua”, kiteyttää Mikko Pessi.

Lisätietoa:
Suomen Olympiakomitea, markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö, Ville Köngäs, puh. 040-962 5463ville.kongas@olympiakomitea.fi
Lumoava, Saurum Oy, Toimitusjohtaja, Mikko Pessi, puh. 040-304 0210mikko.pessi@saurum.fi

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi

 
Palaa takaisin ajankohtaisiin
0
    0
    Ostoskorisi